Čagin čaj 250ml

47,50 

PREHRANSKO DOPOLNILO


Sibirska Čaga vsebuje ogromno vitaminov in  mineralov. V zadnjih letih je bilo narejeno veliko študij v povezavi z črno čagino gobo. Sušenje gobe čaga poteka na tradicionalen način – naravno, v dobro prezračevanih prostorih brez uporabe ogrevalnih naprav, pri nizkih temperaturah,  brez neposredne sončne svetlobe.


Količina: 250ml Proizvajalec: OOO Magia Trav


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Čagin čaj 250ml

Čagin čaj vsebuje ogromno vitaminov in  mineralov. V zadnjih letih je bilo narejeno veliko študij v povezavi z črno čagino gobo. Sušenje gobe čaga poteka na tradicionalen način – naravno, v dobro prezračevanih prostorih brez uporabe ogrevalnih naprav, pri nizkih temperaturah,  brez neposredne sončne svetlobe. Goba čaga se ročno pobira le na divjih rastiščih v brezovih gozdovih tajge iz “živih” dreves. Odrežejo jo ročno z ostrim nožem, ali sekiro, kar najbližje vrhu drevesa, saj velja, da  je tam najbolj nasičena s koristnimi snovmi.

Gobo za čagin čaj pobirajo spomladi in jeseni, saj ljudski zdravilci pravijo, da je največja  koncentracija hranil spomladi, pred cvetenjem zelenja ali jesenskega obdobja po padcu listov. Pozimi drevesa prenehajo z rastjo in prekinejo cirkulacijo hranil, medtem, ko je poleti čaga zaradi gostih krošenj težko dosegljiva. Uporabljali so jo že  ruski atleti, astronavti in ostala ruska elita in je bila dolgo varovana, kot državna skrivnost. Čaga je v bistvu oblika glive,  katera se naseli na drevo kjer je les poškodovan torej je parazit, ki povzroči odmrtje drevesa v 5-7 letih po naselitvi zato jo imenujejo tudi brezin rak, saj predvsem parazitira na brezi in ima dober učinek, če je rasla vsaj 4-5 mesecev na drevesu,  katero se nahaja v področjih -40°C , kar pa je značilno za Sibirijo.

Pakiranje: 250ml

Vsebina: suha goba črna čaga- Inonotus obliquus, prečiščena voda, natrijev sorbat (ne vsebuje alkohola) Količina suhe snovi 65,0% +- 5,0

Način uporabe: Uživamo po 1 do 2 čajni žlički (5 ml) 2-3 krat na dan. Dodamo v vodo, čaj, kavo, sokove ali druge napitke. Trajanje jemanja: 1-3 mesece. Pred uporabo je treba stekleničko pretresti. Priporočljivo je opraviti vsaj 2 kuri letno.

Opozorilo: Čagin čaj je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 12 leta, nosečnice in dojenčke. Shranjevati nedosegljivo otrokom, priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerekoli sestavine.

Proizvajalec: OOO Magia Trav, Altaj, Rusija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čagin čaj 250ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja