Elevterokok ali sibirski ženšen

16,90 

PREHRANSKO DOPOLNILO


Imenovan tudi hudičev grm – sibirski ŽEN-ŠEN je iz družine bršljanovk in raste na predelih JV Sibirije. Najbolj znan je koren rastline, ki vsebuje različne vitamine B1,B2,B3, folno kislino, škrob, encime, fitosterole, rudninske snovi,… Zadnje študije kažejo, da pripravek iz Elevterokoka prispeva k podpori duševnih in telesnih zmožnosti v primerih šibkosti, izčrpanosti in utrujenosti. Pomaga v primeru okrevanja, rehabilitacije ter prispeva k večji duševni in fizični energiji , ter podpira imunski sistem.


Količina: 50ml Proizvajalec: Zao Vifitex


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Primerjaj
Delite ta izdelek

Opis

Elevterokok ali sibirski ženšen oziroma ginseng

Elevterokok ali sibirski ženšen imenovan tudi hudičev grm – sibirski Ginseng je iz družine bršljanovk in raste na predelih JV Sibirije. Najbolj znan je koren rastline, ki vsebuje različne vitamine B1,B2,B3, folno kislino, škrob, encime, fitosterole, rudninske snovi,… Zadnje študije kažejo, da pripravek iz Elevterokoka prispeva k podpori duševnih in telesnih zmožnosti v primerih šibkosti, izčrpanosti in utrujenosti. Pomaga v primeru okrevanja, rehabilitacije ter prispeva k večji duševni in fizični energiji , ter podpira imunski sistem. (vir.:EFSA-Q-2008-4474 in EFSA-Q-2008-4476)

Človeku podobna rastlina

Ime rodu Panax ginseng je postavil ruski botanik C. A. Meyer, izhaja pa iz grškega izraza pan, kar pomeni vse, in Axos, kar pomeni zdravilo. Ime vrste izhaja iz kitajske besede jensheng in pomeni rastlino, katere korenina spominja na človeško telo. Tako Panax ginseng pomeni “zdravilna rastlina, podobna človeku”.

Pakiranje: 50ml (1ml=20 kapljic)

Vsebina: vodno-alkoholni ekstrakt korenike in korenin (1:1) elevterokoka  (Eleutherococcus senticosus), etanol 33%.

Način uporabe: otroci nad 12 let in odrasli 20 kapljic 2 krat na dan v 100-200 ml vode,  30 min pred jedjo  v obdobju 25-30 dni.  Če je potrebno, po posvetovanju z zdravnikom ponovite tretma po dvotedenski prekinitvi. Pred uporabo je potrebno stekleničko pretresti.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Živilo ni primerno za otroke, nosečnice ali doječe matere. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom.

Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: ZAO VIFITEKS, Rusija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Elevterokok ali sibirski ženšen”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja