Pravilnik o zasebnosti

Pogoji zasebnosti

2.)Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

identiteto podjetja, kontaktne naslove, bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelka ali informacijo o morebitnih dodatnih stroških prevoza, dostave ali pošiljanja , izvršitve storitve, vse cene jasno in nedvoumno določene, način plačila, zaloge in dostave, časovno veljavnost ponudbe, rok v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci..

9.)Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo trajno varoval vse osebne podatke pridobljene preko spletne strani v skladu z Zakonom o varovanju podatkov. Podatki pridobljeni preko spletne strani bodo uporabljeni zgolj , v primeru pošiljanja reklamnega gradiva, predračunov, in ostalega komunikacijskega gradiva. V primeru, da potrošnik , ne želi prejemati kakršnihkoli informacijskih, reklamnih sporočil ponudnika, to sporoči na e-mail naslov.: info@alternutris.si in prodajalec ( Biomedicina, Tilen Polšak s.p.) bo to upošteval. Biomedicina, Tilen Polšak s.p. (www.alternutris.si) se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 in ZVOP-1. 

Piškotki: Spletna trgovina alternutris.si ne uporablja nobenih piškotkov za sledenje ali kakršno koli zbiranje podatkov obiskovalcev! Uporabljajo se zgolj piškotki za normalno delovanje spletne trgovine, kot navedeno na opozorilnem okencu ob prvem vstopu.

Prav tako uporabljamo SSL certifikat za varno nakupovanje in pošiljanje elektronske pošte, preko ponudnika G-server.com, kjer je zakupljeno gostovanje!

12.)Odgovornost

Ponudnik se po svojih najboljših zmožnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovi spletni strani. V kolikor kupec naroči izdelek po določeni ceni katera je vidna ob izdelku, mu prodajalec zagotavlja to ceno in nikakor ne spreminja cene. Lastnosti- opisi izdelkov, njihova dobavljivost , zaloga se lahko spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh.

Fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

15.)Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski info@biomedicina.si, ali po klasični pošti na naslov: Biomedicina, Tilen Polšak s.p. Hudalesova ul.68, 2000 Maribor.

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno, v kolikor pa to ni možno je pristojno stvarno sodišče v Mariboru.