Nekaj malega o nas

Verjamemo v to, da smo kot spletna trgovina lahko drugačni in da našim strankam ponudimo, kakovost, hitrost in učinkovitost.

Pozdravljeni in dobrodošli v našo spletno trgovino. V kolikor še ne veste smo dokaj mlada spletna trgovina, ki je svojo pot začela graditi leta 2015. Naše poslanstvo je ponuditi strankam, kakovost, hitrost, odzivnost in kvaliteto. Verjamemo, da smo v poplavi ponudb lahko drugačni in bolj zanesljivi. Prepričajte se v to in si privoščite kakšno stvarco z naše spletne trgovine. 😉

Trgovina vam ponuja različne izdelke na področju, zeliščnih olj, tinktur, mazil in prehranskih dopolnil. Naše ime govori prav o tem, kako bi ljudje morali poskrbeti za sebe in za svoje telo. Spremeniti slabe navade in poskrbeti za zdravi slog življenja. ALTER(sprememba), NUTRIS(prehrane).

"S svojim telesom bomo usklajeni le, če ga bomo imeli resnično radi in ga spoštovali. S sovražnikom se namreč ne moremo dobro sporazumevati." dr. Horriet Lerner

Zadovoljstvo naših uporabnikov

Tukaj je nekaj odgovorov zakaj izbrati nas. Uporabniške izkušnje o tej spletni strani in prednosti katere vam ponujamo. Prav tako je vaše mnenje dobrodošlo, zato nas lahko bilo kdaj kontaktirate.

Ponudba
Hitrost in zanesljivost
Varnost

Hitra dostava

Hitra dostava po celotni Sloveniji. Izdelke dobite v roku od 1 do 2 dni.

Varno plačilo

Varno plačilo z vašo kreditno ali debetno kartico. Vsa plačila so zavarovana!

Fleksibilnost

Vedno smo fleksibilni in vam nudimo pomoč pri nakupovanju. Prav tako ponujamo možnost telefonskih naročil ter svetovanja.

Darilo

Vsake toliko časa naše redne uporabnike nagradimo s kakšni zanimivim darilom.