Dostava

Informacije o dostavi

1.)DOSTAVA

V primeru naročila in plačila po povzetju cena znaša 5,14€, oziroma 3,63€ pri bančnem nakazilu z vključenim DDV. Poštnina pri naročilu nad 33€ je brezplačna, prav tako je poštnina brezplačna pri izdelkih označenih z zvezdico (*). Poštnina pri večjih dimenzijah in teži (nad 2kg) , se individualno obračuna skladno z veljavnim cenikom Pošte Slovenije. Pri plačilu po povzetju (do 500g) se provizija s strani Pošte Slovenije 1,15€(nakaznica) dodatno ne obračuna.

Prodajalec od trenutka oddaje pošiljke z naročenimi izdelki na pošto dalje ne odgovarja za primere, ko pride do fizičnih poškodb, uničenja ali izgube pošiljke, kakor tudi ne, če pride do manjka vsebine v pošiljki ali če pošiljka kaže znake odprtja.

V navedenih primerih mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. V primeru poškodovanja pošiljke to stori tako, da pošiljko prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot ga je prejel, ne da bi karkoli dodal ali odstranil, ter izpolni reklamacijski zapisnik. Prodajalec bo skupaj s Pošto Slovenije poskrbel da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Za vse ostale napake na izdelku se prijavi stvarna napaka prodajalcu na naslednji povezavi. Tukaj!