Vračilo

Odstop od pogodbe

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe ne, da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

Obvestilo o odstopu lahko potrošnik podjetju pošlje na e-mail: info@alternutris.si , dokumentibiomedicina@gmail.com ali preko tel.: 040/254-313; 040/546-947, kakor tudi pisno preko klasične poštena naslov: Biomedicina,Tilen Polšak s.p., Hudalesova ul.68, 2000 Maribor.

Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Če kupec odstopi od pogodbe v roku 14 dni od prevzema blaga, mu mora podjetje Tilen Polšak s.p.,Biomedicina,vrniti vsa plačila.

Vračilo plačil mora prodajalec opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vračilo kupnine prodajalec vrne na TRR kupca.

Kupljene izdelke je potrebno vrniti prodajalcu nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik (kupec).

V kolikor je izdelek nepoškodovan in je še vedno v celotni obliki, ga lahko vrnete v roku 14 dni od prevzema. Obrazec za vrnitev izdelka najdete na tej povezavi. OBRAZEC