Šentjanževo olje 100ml

(1 mnenje stranke)

11,00 

KOZMETIKA


Olje je že dolgo poznano v ljudskem zeliščnem zdravilstvu in je primerno za nego suhe, popokane kože, ter za zunanjo in globinsko nego kože. Vpliva na regeneracijo kože in daje občutek ugodja ter sproščenosti. Dobro nahrani in vlaži kožo, predvsem kadar smo prekomerno izpostavljeni soncu.


Količina: 100ml Proizvajalec: Topvet


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Šentjanževo olje 100ml

Šentjanževo olje oz. Šentjanževka  je zelnata rastlina, ki zraste približno 60 cm visoko. Listi so jajčasti ali eliptični, skoraj brez peclja, nasprotno nameščeni in  so zlatorumeni, zvezdasto oblikovani ter imajo pet zelenih čašnih in pet zlatorumenih venčnih listov. Rumeni venčni listi se obarvajo krvavo rdeče, če jih zmečkamo med prsti – tako se lahko prepričamo, da smo nabrali pravo rastlino. Šentjanževka je razširjena rastlina v Evropi in jo najdemo  na prisojnih in suhih legah. Zacveti junija in cveti do avgusta.

Olje je že dolgo poznano v ljudskem zeliščnem zdravilstvu in je primerno za nego suhe, razpokane kože, ter za zunanjo in globinsko nego kože. Vpliva na regeneracijo kože in daje občutek ugodja ter sproščenosti. Dobro nahrani in vlaži kožo, predvsem kadar smo prekomerno izpostavljeni soncu. Uporabi se lahko tudi pri raznih poškodbah , manjših praskah in bradavicah. Po predhodni uporabi šentjanževega olja kože ne izpostavljajmo soncu, zaradi fototoksičnosti.

Navodila za uporabo: Večkrat na dan namažite prizadeto mesto. Primerno za kombinacijo z oljem ognjiča ali rakitovca. Kože po uporabi ni priporočljivo izpostavljati neposredni sončni svetlobi, saj je šentjanževka fotosenzibilna.

Sestavine: olje enoletnih sončničnih semen, izvleček cvetov šentjanževke, nevtralno olje, tokoferol.

Skladiščenje: Hraniti v suhem prostoru pri sobni temperaturi. Ne shranjujte na neposredni sončni svetlobi. Zaščitite pred zmrzaljo!

Opozorilo: Ne uporabljajte v primeru znane preobčutljivosti na katero koli sestavino izdelka. Po predhodni uporabi šentjanževega olja kože ne izpostavljajmo soncu, zaradi fototoksičnosti.  Samo za zunanjo uporabo. Olje ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Po uporabi  si  umijte  roke.

Uporabnost in sestavine: odtisnjene na embalaži.

Vsebina: 100ml

Proizvajalec:  Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Czech Republic

1 mnenje za Šentjanževo olje 100ml

  1. Teja

    Šentjanževo olje ne sme nikoli manjkati! 🙂 Priporočam

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja