Sibirska cedra olje 100ml

24,50 

PREHRANSKO DOPOLNILO


Olje je sibirske cedre je obogateno z vitaminom E( vsebuje ga več kot kot oljčno olje), ter ostalimi vitamini in minerali med drugimi ,Omega 6-9 maščobnimi kislinami. Vitamin E prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom.


Količina: 100ml Proizvajalec: OOO Specialist


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Sibirska cedra olje 100ml

Sibirska cedra olje z Altaja se proizvaja z hladnim stiskanjem iz cedrovih orehov, kateri so nabrani na odročnih območjih sibirske tajge. Drevo sibirske cedre raste v izjemno čistem okolju in doseže starost med 300-500 let, ter je visoko do 40m. Semena v storžkih katerih lahko drevo cedre proizvede do 1 tone na leto, so glavni vir prehrane tamkajšnjih prebivalcem in živalim.

Znano je, da je sibirska cedra energijsko drevo saj je prevodnik kozmične energije 7,8 Hz  kar pomeni, da kadar pride človek v stik z cedro ali pa uživa njene produkte (olje, uživa oreščke ali je zgolj z drevesom v stiku) steče med njima energija,. Tako je pojasnjen efekt med cedro in človekom.

Olje je sibirske cedre je obogateno z vitaminom E( vsebuje ga več kot kot oljčno olje), ter ostalimi vitamini in minerali med drugimi ,Omega 6-9 maščobnimi kislinami. Vitamin E prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. vir.:(EU Register on nutrition and health claims- Annex to Regulation (EC) No 1924/2006.)

Olje sibirske cedre se pridobiva s stiskanjem cedrovih oreščkov. Ima posebno in edinstveno naravno sestavo, ki koristi številnim boleznim in nima škodljivih stranskih učinkov. Izboljša celovito stanje organizma, krepi imunski sistem in izvaja razstrupljanje. Cedrovo olje po hranilnih in zdravilnih lastnostih prekaša vsa znana olja. Primeren je za uporabo v prehrani in negi telesa. Les cedre je bil ena glavnih sestavin pri proizvodnji papirusa, njegovo olje pa so uporabljali za mumificiranje v starem Egiptu, saj ima antiseptične lastnosti.

Sestavine: 100% hladno stiskano cedrovo olje (Pinus Sibirica) brez dodatkov.

Uporaba: 1 čajna žlička , 2-3 x dnevno pred obrokom. Primerno za dolgotrajno rabo. Uporabljajte hladno. Priporočena je uporaba olja z leseno žličko.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Lahko vsebuje sledi orehov in sezamovih semen. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Primerno za dieto brez glutena. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerokoli sestavino.

Proizvajalec: OOO Specialist, Altaj, Rusija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sibirska cedra olje 100ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja