Živica ali smola sibirske cedre 20%

29,50 

PREHRANSKO DOPOLNILO


Živica je cedrina smola v cedrinem olju, ki se uporablja po celem svetu. Nastaja predvsem v predelih Altaja, kjer se nabira in predeluje v kvalitetno Živico. Cedrina smola je naravna pregrada, ki v primeru poškodbe izstopi in ustvari zaščitno pregrado, ki ranjeno drevo ščiti pred prodiranjem patogenih mikroorganizmov.


Količina: 100ml  Proizvajalec: OOO Specialist


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Živica

Živica je cedrova smola v cedrovem olju, ki se uporablja po celem svetu. Nastaja predvsem v predelih Altaja, kjer se nabira in predeluje v kvalitetno Živico. Cedrina smola je naravna pregrada, ki v primeru poškodbe izstopi in ustvari zaščitno pregrado, ki ranjeno drevo ščiti pred prodiranjem patogenih mikroorganizmov.

Smola vsebuje biološko aktivne snovi in ​​eterična olja, ki imajo dober učinek na drevo. Zaradi tega hitro in učinkovito zaustavijo proces razmnoževanja patogenih bakterij in gliv na poškodovanem delu drevesa. Cedrova smola se je od nekdaj smatrala za zelo dragocen izdelek v sibirski fitomedicini.

Že takrat je bilo opaziti, da ima smola dober učinek v kombinaciji z naravnimi olji, zato so ji od nekdaj  dodajali olje iz oreščkov sibirske cedre (cedrovo olje) in ustvarjali mešanico , ki jo danes poznamo pod imenom Živica. Izdelek Živica z različno koncentracijo cedrove smole (od 5-20%) je 100% naravni izdelek, kateri vsebuje samo cedrovo smolo in hladno stiskano cedrovo olje.

Olje sibirske cedre se pridobiva s stiskanjem cedrovih oreščkov. Ima posebno in edinstveno naravno sestavo, ki koristi številnim boleznim in nima škodljivih stranskih učinkov. Izboljša celovito stanje organizma, krepi imunski sistem in izvaja razstrupljanje. Cedrovo olje po hranilnih in zdravilnih lastnostih prekaša vsa znana olja. Primeren je za uporabo v prehrani in negi telesa. Les cedre je bil ena glavnih sestavin pri proizvodnji papirusa, njegovo olje pa so uporabljali za mumificiranje v starem Egiptu, saj ima antiseptične lastnosti.


Pakiranje: 100ml

Vsebina: 20% smole sibirske cedre, 80% hladno stiskanega cedrinega olja (Pinus Sibirica), brez dodatkov.

Način uporabe in priporočen odmerek: V vsako nosnico nanesemo kapljico smole sibirske cedre, ali vtremo v kožo.  Primerno za dolgotrajno uporabo. Uporabljati hladno.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerokoli sestavino. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne smejo uporabljati otroci, nosečnice in doječe matere.

Uporabno najmanj do konca: odtisnjeno na dnu embalaže.

Shranjujte v zatemnjenem prostoru pri temperaturi do 25°C, nedosegljivo otrokom in zaščiteno pred soncem.

Proizvajalec: OOO Specialist, Altaj, RF

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Živica ali smola sibirske cedre 20%”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja