Jerebika tinktura 50ml

(1 mnenje stranke)

12,50 

PREHRANSKO DOPOLNILO


Plodovi jerebike se uporabljajo za marmelade, vina, likerje, sokove, čaj, moko in tinkture. So zakladnica hranilnih snovi in vitaminov kot sta vitamina A in C, ki sta močna antioksidanta ter ostalih mineralov. Predvsem v čajih sodeluje pri poživitvi telesa saj je obogatena z vitamini, minerali, antioksidanti in esencialnimi zeliščnimi olji ter pomaga telesu premagovati stres in napor, preprečuje nastanek sprememb, povezanih s starostjo, ter prispeva pri imunskem sistemu.


Količina: 50ml Proizvajalec: Topvet


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Jerebika tinktura 50ml

Jerebika tinktura 50ml, plodovi jerebike se uporabljajo za marmelade, vina, likerje, sokove, čaj, moko in tinkture. So zakladnica hranilnih snovi in vitaminov kot sta vitamina A in C, ki sta močna antioksidanta ter ostalih mineralov. Predvsem v čajih sodeluje pri poživitvi telesa saj je obogatena z vitamini, minerali, antioksidanti in esencialnimi zeliščnimi olji ter pomaga telesu premagovati stres in napor, preprečuje nastanek sprememb, povezanih s starostjo, ter prispeva pri imunskem sistemu. (vir.:EFSA-Q-2008-3225)

Zelo razširjena je skoraj povsod v zmernem pasu: v Evropi, na Bližnjem vzhodu, ZDA in Kanadi, v ruskih stepah in goratih pobočjih Evrope in Azije. Pri nas je najbolj pogosta na Gorjancih, najdemo pa jo tudi v Zgornji Savinjski dolini in na Pokljuki. Je drevo z oranžno – rdečimi grozdi jagod. Latinsko ime za jerebiko (Sorbus aucuparia) pomeni drevo,  katero privlači ptice. Obstaja več kot 80 različnih vrst jerebike, ki rastejo v zmernem pasu severne poloble. Jerebika je zelo odporna na mraz, saj prenese tudi temperaturo pod -50°C. V ugodnih pogojih živi od 100 do 150 let.

Uporaba: 2-3 x dnevno 15 -30 kapljic. Uživajte vsaj mesec dni nato sledi 14 dni premora (lahko  trikrat zapored). Tinktura se lahko pomeša v malo hladne vode.

Pozor: ne uživajte v kolikor sočasno jemljete zdravila za redčenje krvi.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Živilo ni primerno za otroke, nosečnice ali doječe matere. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom.

Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Sestavine : voda, 35% alkohola, Jerebika(sorbus aocuparia)-standardizirani ekstrakt 3g/100ml, vitamin C, L-askorbinska kislina

Proizvajalec : MVDr.Jiri Pantuček ,Vodova 1367/40, 612 00 Brno, Češka

1 mnenje za Jerebika tinktura 50ml

  1. Janez

    Hiter učinek čiščenja telesa, priporočam zraven piti vodo, vsaj 2,5l na dan. Saj se na ta način hitreje čisti telo. Jerebika je izjemna rastlina.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja