Pegasti badelj in Reishi

14,90 

PREHRANSKO DOPOLNILO


Glavna sestavina pegastega badlja je SILIMARIN– sestavljen iz štirih podobnih učinkovin, silibinina, izosilibinina, silidianina in silikristina, gre za zmes flavolignanov. Za silimarin je znano da podpira zdravje jeter prispeva k zaščiti jeter, prispeva k razstrupljevalnemu potencialu jeter in pomaga zaščititi jetra, kar posledično ohranja delovanje jeter in dodatno pospešuje prebavo in čiščenje telesa (vir.:EFSA-Q-2008-4852).  Goba reiši je poznana pod imenom nesmrtna goba oz. Ganoderma ali Svetlikava pološčenka. Reishi gobe (latinsko Ganoderma lucidum) izvirajo iz Kitajske in se uporabljajo že tisoče let.


Količina: 60 kapsul Proizvajalec: Terezia


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Pegasti badelj in Reishi

Pegasti badelj in Reishi kapsule, glavna sestavina pegastega badlja je SILIMARIN– sestavljen iz štirih podobnih učinkovin, silibinina, izosilibinina, silidianina in silikristina, gre za zmes flavolignanov. Za silimarin je znano da podpira zdravje jeter prispeva k zaščiti jeter, prispeva k razstrupljevalnemu potencialu jeter in pomaga zaščititi jetra, kar posledično ohranja delovanje jeter in dodatno pospešuje prebavo in čiščenje telesa (vir.:EFSA-Q-2008-4852). Pegasti badelj je sredozemska rastlina iz družine nebinovk. Zraste tudi do 2m visoko in je v zdravilstvu poznan že 2000 let. Njegov pozitivne učinke so odkrili že v 16.stoletju. Goba reiši je poznana pod imenom nesmrtna goba oz. Ganoderma ali Svetlikava pološčenka. Reishi gobe (latinsko Ganoderma lucidum) izvirajo iz Kitajske in se uporabljajo že tisoče let.


Vsebina ene kapsule: 1 kapsula vsebuje 200 mg mešanice pegastega badlja in gob reiši (60mg sušenega pegastega badlja v prahu-Silbyum marianum, 40mg ekstrakta pegastega badlja, 75mg čistega prahu iz celotne reiši gobe -Ganoderma lucidum brez aditivov, 25mg sušenih plodov robide –Sambucus nigra)in vsebuje  31 ± 2 mg silimarina ter 16.60 mg ß-glukanov ± 0,6%. Ovoj kapsule: želatina. Vsebina paketa 60 odmerkov (kapsul).

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 1 kapsula dvakrat na dan pred obrokom. Celotno kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok ali v vodo. Primeren za dolgotrajno uporabo.

 

Opozorila: Pegasti badelj z gobami reiši je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. Shranjevati nedosegljivo otrokom . Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Ne uporabljajte kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule. Primerno za dieto brez glutena, vegetarijance in vegane. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerokoli sestavino.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pegasti badelj in Reishi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja