Olje rakitovca in resasti bradovec

16,90 

PREHRANSKO DOPOLNILO


Hericium erinaceus (RESASTI BRADOVEC) je goba bele barve katera postopoma spremeni barvo v svetlo rjavo ter je izredno okusna in cenjena jedilna goba, ki raste na lesu podrtih dreves predvsem na severni zemeljski polobli (Evropa, vzhodna Azija, severna Amerika). Vsebuje veliko beljakovin, ki predstavlja do 31,7% njegove suhe mase. Med aktivne komponente resastega bradovca štejemo za gobe tipične betaglukaneZa Resasti bradovec je znano, da krepi živčni sistem, spomin.


Količina: 60 kapsul Proizvajalec: Terezia


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Olje rakitovca in resasti bradovec

Olje rakitovca in resasti bradovec oz. Hericium erinaceus (RESASTI BRADOVEC) je goba bele barve katera postopoma spremeni barvo v svetlo rjavo ter je izredno okusna in cenjena jedilna goba, ki raste na lesu podrtih dreves predvsem na severni zemeljski polobli (Evropa, vzhodna Azija, severna Amerika). Vsebuje veliko beljakovin, ki predstavlja do 31,7% njegove suhe mase. Med aktivne komponente resastega bradovca štejemo za gobe tipične betaglukaneZa Resasti bradovec je znano, da krepi živčni sistem, spomin.(vir.:EFSA-Q-2008-4121)

Pakiranje: 17,6g/60 kapsul po 200 mg


Vsebina ene kapsule: vsebuje 200 mg mešanice 100% čiste liofilizirane gobe resastega bradovca (Hericium erinaceus) v prahu  in 100% čistega olja rakitovca brez dodatkov (od tega 52,5 mg ß-glukanov). Ovoj kapsule: želatina.

 Način uporabe in  priporočeni odmerek: 1 kapsula dvakrat na dan pred obrokom 1 do 3 mesece. Celotno kapsulo pogoltnite in spite z kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok ali vodo. Primeren za dolgotrajno uporabo.

 Opozorilo: Resasti bradovec je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Ne uporabljajte kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule. Primerno za dieto brez glutena, nosečnice in doječe matere. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Olje rakitovca in resasti bradovec”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja