Japonska meta kapljice 10ml

(1 mnenje stranke)

12,50 

OLJE, DESTILAT


Je čista raztopina z vonjem mete, katera ima aromatičen, hladilen in močan okus. Olje se pridobiva iz posebne sorte japonske mete, katera raste na vulkanskih tleh in je 7 x večja in močnejša kot dobro znana poprova meta. Uporabljamo jo tako da 1-2 kapljici vtremo v dlan nato jo inhaliramo, vtremo za vrat, na sence, na stopala. Delovati začne takoj, občutek pa nas spremlja še kakšni 1-2 uri.


Količina: 10ml Proizvajalec: Amosvital


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Primerjaj
Delite ta izdelek

Opis

Japonska meta kapljice

Japonska meta kapljice je čista raztopina z vonjem mete, katera ima aromatičen, hladilen in močan okus. Olje se pridobiva iz posebne sorte japonske mete, katera raste na vulkanskih tleh in je 7 x večja in močnejša kot dobro znana poprova meta. Uporabljamo jo tako da 1-2 kapljici vtremo v dlan nato jo inhaliramo, vtremo za vrat, na sence, na stopala. Delovati začne takoj, občutek pa nas spremlja še kakšni 1-2 uri.

Lahko jo uporabimo tudi v savnah, kopelih, pri negi težkih utrujenih nogah si lahko pripravimo kopel z dodatkom kapljic japonske mete, s katerimi dosežemo poživljajoč občutek. Kapljice lahko uporabljamo pri raznih inhalacijah. V vročem vremenu jo uporabimo za prijetno ohladitev. Piki insektov, naj bodo še tako srbeči, jih omilimo z kapljico japonske mete, zelo dobro pa se uporabi tudi v kombinaciji s šamponom, saj prijetno deluje in sprosti glavo, ter lasišče.


Uporaba: dobro počutje, sprostitev po stresih, sprostitev po večjih telesnih naporih, okrepitev duha in telesa, inhalacija, deluje kot antiseptik. Proizvajalec : Amosvital Pharma- und Nahrungsmittel Gmbh, Köln , Nemčija Rok uporabe : odtisnjen na embalaž

Sestava: 100% naravna Japonska meta

Količina: 10ml

Dodatne informacije

Količina

10ml, 30ml

1 mnenje za Japonska meta kapljice 10ml

  1. Suzana

    Izredno kvalitetne in močne kapljice. Zadostuje že ena do dve kapljici. Absolutno priporočam. 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja