Japonska meta kapljice 30ml

30,00 

KAPLJICE


Je čista raztopina z vonjem mete, katera ima aromatičen, hladilen in močan okus. Olje se pridobiva iz posebne sorte japonske mete, katera raste na vulkanskih tleh in je 7 x večja in močnejša kot dobro znana poprova meta. Uporabljamo jo tako da 1-2 kapljici vtremo v dlan nato, vtremo za vratna sencena stopala. Delovati začne takoj, občutek pa nas spremlja še kakšni 1-2 uri. Uporabimo jo lahko tudi v difuzorju ali izparilniku s svečko, za prijetno osvežitev zraka v prostoru.


Količina: 30ml Proizvajalec: Amosvital


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Japonska meta kapljice 30ml

Japonska meta kapljice 30ml čista raztopina z vonjem mete, katera ima aromatičen, hladilen in močan okus. Olje se pridobiva iz posebne sorte japonske mete, katera raste na vulkanskih tleh in je 7 x večja in močnejša kot dobro znana poprova meta. Uporabljamo jo tako da 1-2 kapljici vtremo v dlan nato, vtremo za vratna sencena stopala. Delovati začne takoj, občutek pa nas spremlja še kakšni 1-2 uri. Uporabimo jo lahko tudi v difuzorju ali izparilniku s svečko, za prijetno osvežitev zraka v prostoru. 

Lahko jo uporabimo tudi v savnahkopelih, pri negi  utrujenih nog si lahko pripravimo kopel z dodatkom kapljic japonske mete, s katerimi dosežemo sproščujoč občutek. V vročem vremenu jo uporabimo za prijetno ohladitev. Piki insektov, naj bodo še tako srbeči, jih omilimo z kapljico japonske mete, zelo dobro pa se uporabi tudi v kombinaciji s šamponom, saj prijetno sprosti in neguje lasišče.


Uporaba: dobro počutje, sprostitev, sprostitev po večjih telesnih naporih, krepitev duha in telesa, osvežitev zraka.

OPOZORILA: Ni primerno za dojenčke in majhne otroke, nosečnice. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. Samo za zunanjo uporabo. Ne uživajte. Ne uporabljajte v primeru alergij. Na kožo ne nanašajte nerazredčeno. Po uporabi si umijte roke. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Odtisnjeno na embalaži. Izdelano v Nemčiji.

Rok uporabe in lot številka: odtisnjeno na embalaž

Sestava: Olje japonske mete

Količina: 30ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Japonska meta kapljice 30ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja