Zeliščno olje 110

12,00 

OLJE, DESTILAT


Zeliščno olje iz 110 zelišč za zdravo nego telesa, ki ga lahko vtremo v kožo in masiramo, uporabljamo ga po kapljicah. Je univerzalni izdelek za osebno nego, proizveden iz korenin, jagod in drugih delov zeliščnih rastlin iz vsega sveta. Za osvežitev in odpravljanje nadležnega znojenja. V trenutku osveži in poživi. Vsebuje izvlečke kar 110 zdravilnih zelišč.


Količina: 100ml Proizvajalec: Vom pullach hof


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Zeliščno olje 110

Zeliščno olje 110 za zdravo nego telesa, ki ga lahko vtremo v kožo in masiramo, uporabljamo ga po kapljicah. Je univerzalni izdelek za osebno nego, proizveden iz korenin, jagod in drugih delov zeliščnih rastlin iz vsega sveta. Za osvežitev in odpravljanje nadležnega znojenja. V trenutku osveži in poživi. Vsebuje izvlečke kar 110 zdravilnih zelišč.

UPORABA: Zvečer pred spanjem ali zjutraj ko vstanemo 2-4 kapljice vtremo v kožo ,na mesto kjer se znojimo. Pri pojavu utrujenosti in izčrpanosti 2-4 kapljice vtremo na čelo, sence , kožo na glavi in zatilje. Kot parfum: 1-3 kapljice za ušesnimi mešički, na zapestje, vrat ali druge primerne dele telesa. Za športne aktivnosti: Pred gibanjem oziroma pešačenjem, in hojo v hribe, zmasiramo en večer prej : roke, stegna , golena in stopala z nekaj kapljicami zeliščnega olja in to ponovimo po navedenih aktivnostih. Za masiranje: z zeliščnim oljem pomešanim z nevtralnim negovalnim oljem, lahko po vsakem kopanju ali tuširanju, po športnih aktivnosti zmasiramo boleče dele telesa. Za nego stopal: če nas podplati pečejo ali nas zbada, imamo težke noge, po dolgem pešačenju nanesemo po kapljicah na stopala in razmažemo. Stopala bodo sveža in brez neprijetnega vonja.


Rok uporabe: Odtisnjen na embalaži

Vsebina: 100ml Proizvaja: Vom pullach hof, Nemčija

Sestavine: Helychrisum angustifolium oil, Humulus lupulus oil, Hyssopus oficinalis oil, Illicium verum oil, Juniperus communis oil, Juniperus oxyced rus oil, Juniperus virginia ex fol. oil, Juniperus virginiana ex lign. oil, Lavandula angustifolia oil, Lavandula Hybrida oil, Lavandula latifolia oil, Levesticum officinale oil, Litsea cubeba oil, Majorana hortensis oil, Melaleuca alternifolia oil, Melaleuca leucadendra oil, Melaleuca viridiflora oil, Mentha arvensis oil, Mentha piperita oil, Mentha plegium oil, Mentha viridis oil, Myristica fragrans oil, Myristica fragrans e. sem. oil, Myrocarpus frondosus oil, Myrtus communis oil, Ocimum basilicum oil, Origanum vulgare oil, Petroselinum sativum e. fol. oil, Petroselinum sativum e. sem. oil, Pimenta acris oil, Pimenta officinalis oil, Pinus montana oil, Pinus pinaster oil, Pinus silvestris oil, in še mnogo več.. ( sestavine odtisnjene na embalaži)

OPOZORILA: Uporablja se po kapljicah. Je samo za zunanjo uporabo.Ne uživajte.Pitje tega olja je zdravju nevarno, saj lahko povzroči težave s pljuči. Pazite, da ne pride v stik z očmi ali sluznico. Ne uporabljajte v primeru alergij. Ni za uporabo pri otrocih do 6.leta starosti. Ne uporabljajte drugače kot po navodilih na embalaži. Po uporabi si umijte roke. Pazite, da ne pride izdelek v stik z ognjem, saj je vnetljiv. Hranite izven dosega otrok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zeliščno olje 110”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja