Kalcij+D3+K2 kapsule

12,90 

PREHRANSKO DOPOLNILO


Naravna kombinacija kalcija rastlinskega izvora iz alg Aquamin oz. Lithothamnioncalcareum, ki rastejo v odročnih delih oceana ob islandski obali, ter vitaminov D3 in K2 . Kombinacija sestavin , katere delujejo sinhrono. Kalcij je potreben za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih, prispeva k normalni presnovi energije, normalni mišični funkciji in je potreben za vzdrževanje normalnih kosti.


Količina: 30 kapsul Proizvajalec: Terezia


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Kalcij+D3+K2

Kalcij+D3+K2, naravna kombinacija kalcija rastlinskega izvora iz alg Aquamin oz. Lithothamnioncalcareum, ki rastejo v odročnih delih oceana ob islandski obali, ter vitaminov D3 in K2 . Kombinacija sestavin , katere delujejo sinhrono. Kalcij je potreben za normalno rast in razvoj kosti pri otrocih, prispeva k normalni presnovi energije, normalni mišični funkciji in je potreben za vzdrževanje normalnih kosti. vir.:(EU Register on nutrition and health claims- Annex to Regulation (EC) No 1924/2006.)

Sestava (1 kapsula): Aquamin (Lithothamnioncalcareum) – rastlinski vir kalcija -kalcijev karbonat 136 mg, vitamin K2 (menakinon-7)23 μg in Vitamin D3(kolekalciferol) 5 μg. Želatinasta ovojnica kapsule.

Vsebina : 19g /30 kapsul

Način uporabe in priporočeni odmerek:1 kapsula dvakrat na dan pred obroki. Izdelek ni primeren za otroke do 3. leta starosti. Celotno kapsulo pogoltnite s pijačo vode ali jo odprite in posujte njeno vsebino čez obrok ali v vodo.

Opozorila: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Kapsulo uporabite takoj, ko jo odstranite iz pritisnega omota. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte, če ste občutljivi na katero koli sestavino. Shranjujte na sobni temperaturi in v temnem prostoru do 25°C.

Proizvajalec : EU, TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kalcij+D3+K2 kapsule”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja