Divji kostanj krema 250ml

9,50 

KOZMETIKA


Je intenzivna krema in vsebuje kakovostne sestavine. Nega v predelu težkih, utrujenih, pekočih nog. Je krema za osveževanje in negovanje kože predvsem na nogah katere vitalizira, zato ni nič čudnega, če jo uporabljajo ljudje, kateri dosti obremenjujejo svoje noge, ter ljudje s krčnimi žilami in krči. Lahko se uporabi tudi na drugih predelih telesa.


Količina: 250ml Proizvajalec: Naturhoff


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Divji kostanj krema 250ml

Divji kostanj krema 250ml je intenzivna krema in vsebuje kakovostne sestavine. Nega v predelu težkih, utrujenih, pekočih nog. Je krema za osveževanje in negovanje kože predvsem na nogah katere vitalizira, zato ni nič čudnega, če jo uporabljajo ljudje, kateri dosti obremenjujejo svoje noge, ter ljudje s krčnimi žilami in krči. Lahko se uporabi tudi na drugih predelih telesa.


Uporaba, namen: Nega stopal, ožilja in nog, podplatov.


Proizvajalec: Naturhof, Nemčija


Rok uporabe: odtisnjen na embalaž

OPOZORILA: Pazite, da ne pride v stik z očmi ali sluznico. Krema je samo za zunanjo uporabo. Po uporabi si umijte roke. Hranite izven dosega otrok. Uporabnost in sestavine: odtisnjeno na embalaži.


Sestavine:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Cyclopentasiloxane Liquidum, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, dimethicone, Aesculus hippocastanum extract, Rosmarinus Officinalis Oil, Propylen Glycol, Sodium Hydroxide, Carbomer, Urea, Methylisothiazolinone, Dipropylene Glycol, Decyl Glycol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Linalool, Limonene

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Divji kostanj krema 250ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja