Ašvaganda

(1 mnenje stranke)

11,99 

PREHRANSKO DOPOLNILO


Withania somnifera ali drugače zimska češnja je manjša grmovnica z neizrazitimi rumenimi cvetovi v obliki zvonca, ki cvetijo poleti. Rastlina Ašvaganda uspeva v Indiji ter nekaterih delih Afrike in Bližnjega vzhoda.

Najbolj  je rastlina poznana po svoji raznoliki adaptogenosti in staroindo medicini(Ayurveda). Rastlina je adaptogen, kar pomeni da, se  lahko v celoti prilagaja in optimalno podpira telo. Blagodejno vpliva na spolno funkcijo pri moških in ženskah, podpira v obdobjih duševne in živčne napetosti ter anksioznosti. Podpira zdravje dihal in blagodejno vpliva na srce in ožilje.

Količina: 90 tablet Proizvajalec: Ostrovit


Dostava: 1-2 delovna dneva Možnost telefonskega naročila: 040/254-313 ali 040/546-947

Delite ta izdelek

Opis

Ašvaganda 90 tablet 

Withania somnifera ali drugače zimska češnja je manjša grmovnica z neizrazitimi rumenimi cvetovi v obliki zvonca, ki cvetijo poleti. Rastlina Ašvaganda uspeva v Indiji ter nekaterih delih Afrike in Bližnjega vzhoda. Plodovi so oranžno rdeče barve in se lahko uporabljajo tudi v kulinariki. Rastlina zraste do višine 170 cm. Najbolj  je rastlina poznana po svoji raznoliki adaptogenosti in staroindo medicini(Ayurveda). Rastlina je adaptogen, kar pomeni da, se  lahko v celoti prilagaja in optimalno podpira telo. 

  1. Podpira v obdobjih duševne in živčne napetosti ter anksioznosti ter prispeva k optimalni sprostitvi in dobremu počutju. vir.: European Commission – DG SANCO, Health claims Art. 13/2, 2183.
  2. Blagodejno vpliva na srce in srčno-žilni sistem, vir.: European Commission – DG SANCO, Health claims Art. 13/2, 2503.
  3. Blagodejno deluje na žensko in moško spolno funkcijo, ter prispeva k zdravju reproduktivnih organov, vir.: European Commission – DG SANCO, Health claims Art. 13/2, 4198.
  4. Pomaga ohranjati zdravje dihalnega sistema, zdrave kože, vir.: European Commission – DG SANCO, Health claims Art. 13/2, 4196,4199.

Sestava: izvleček korenine ašvagande, standardiziran za 1,5 % DER 6:1 vitanolidov; sredstvo za povečanje prostornine – mikrokristalna celuloza, škrob, sredstva proti strjevanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin.

Vsebina: 90 tablet, neto količina 58g 

Na odmerek, 1 tableta: 375 mg izvlečka korenine Ašvaganda, vitalonidi 5,63mg(1,5%)

Serija oz LOT. ter uporabnost: odtisnjeno na dnu embalaže.

Način uporabe in  priporočeni odmerek: Zaužijte 1 odmerek (1 tableta) na dan.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Ne jejte, če ste alergični na katero koli sestavino izdelka. Izdelka ne smejo uporabljati otroci, nosečnice in doječe matere. Hraniti izven dosega majhnih otrok.

Pred povečanje priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Hranite pri temperaturi do 25 °C. 

Alergeni: Izdelek lahko vsebuje mleko (vključno z laktozo), sojo, arašide, druge oreščke, sezamovo seme, žita, ki vsebujejo gluten, jajca,
zeleno, gorčico, rake, ribe.

Proizvajalec: Ostrovit- Fitness Trading Robert Szulborski, ul. Sitarska 16, 18-300 Zambróv-Poljska

1 mnenje za Ašvaganda

  1. Anja

    Odličen izdelek in top cena!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja