• Mumio ali Shilajit

Mumia ali Shilajit  je smola rjavo-črne barve s ostrim vonjem, katera se že več kot 3000 let uporablja v ajurvedi. S svojim izjemnim učinkom velja že od nekdaj kot dragocena surovina, dražja kot zlato in tako so jo uživali samo cesarji. Mumiov nastanek je potekal po medsebojni združitvi rastlinskih in živalskih fosilnih ostankov, mikroorganizmov ter ob idealnih geografskih pogojih. Nahaja se v gorskih jamah , za katere vedo le redki domačini. Športniki radi poimenujejo smolo Mumio kot “eliksir rekordov”. Uživanje je zelo primerno med tem ko nam pade imunska sistem in odpornost, pomaga  pri presnovi sladkorja in maščob prav tako pa pozitivno vpliva na celotni organizem. Mumio je povsem naravna snov, ki krepi fiziološke funkcije organizma, ureja prebavo in delovanje žlez z notranjim izločanjem ter obnavlja, ščiti in pomlajuje organizem. Ne vsebuje nobenih pomožnih snovi, kozervansov ali umetnih barvil, le uravnotežen del aktivnih naravnih snovi. Mumio vsebuje 32 mineralov, vitamine A, B1, B6, B12, C, D, E i P, aminokisline, proteine, maščobne kisline, elaginsko .hipurno, fulvično in humično kislino, sterole,naravne steroide, eterična olja, kumarine(benzopirene), vosek, terpenoide, benzoate, saponine, fosfolipde , alkaloide.

Kapsule omogočajo praktično in varno konzumiranje.


Pakiranje: 30 g/60 kapsul po 500 mg

Vsebina kapsule: 500 mg očiščenega 100% naravnega Mumio. Ovoj kapsule: želatina.

Priporočen odmerek in način uporabe: 1 kapsula dnevno pred jedjo v obdobju 10 dni, sledi 5 dni prekinitve in ponovno 10 dni jemanja.  Kuro ponovimo čez 1-2 meseca. Celotno kapsulo pogoltnite s kozarcem vode, ali jo odprite in izpraznite vsebino v obrok ali v vodo. Primeren za dolgotrajno uporabo.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 12. leta. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino. Izdelek ni namenjen za neposredno uživanje. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: OOO “Medovoj kraj”, Altaj, Rusija

Mumio ali Shilajit

  • Koda izdelka 4
  • Razpoložljivost: 3
  • 17.95€

  • Cena: 17.95€

Podobni izdelki

Čagin čaj 250ml

Čagin čaj 250ml

Čaj Čage vsebuje 95% potrebnih  mineralov in vitaminov za človeško telo, kateri dobrodejno de..

47.50€ Cena: 47.50€

Pegasti badelj in Reishi

Pegasti badelj in Reishi

Je sredozemska rastlina iz družine nebinovk. Zraste tudi do 2m visoko in je v zdravilstvu poznan že ..

14.90€ Cena: 14.90€

Tags: Mumia ali Shilajit