• Čagin čaj 250ml

Čaj Čage vsebuje 95% potrebnih  mineralov in vitaminov za človeško telo, kateri dobrodejno delujejo na vzdrževanje imunske funkcije , vzdržljivost telesa, uravnavanje funkcije mišic in živcev, povečujejo vzdržljivost.

Uporabljali so jo že  ruski atleti, astronavti in ostala ruska elita in je bila dolgo varovana,  kot državna skrivnost. Današnje študije čage predvsem vključujejo raziskave na področju raka,(vir: Originally published in 2014 in The University Health news), diabetesa, ulkusa, kardiovaskularnih bolezni. Čaga je v bisvu oblika glive,  katera se naseli na drevo kjer je les poškodovan torej je parazit, ki povzroči odmrtje drevesa v 5-7 letih po naselitvi zato jo imenujejo tudi brezin rak, saj predvsem parazitira na brezi in ima dober učinek, če je rasla 4-5 mesecev na drevesu,  katero se nahaja v področjih -40°C , kar pa je značilno za Sibirijo.


Pakiranje: 250ml

Vsebina: suha goba črna čaga (65%), posebno pripravljena voda, natrijev sorbat.

Način uporabe: Uživamo po 1 do 2 čajni žlički (5 ml) 2-3 krat na dan. Dodamo v vodo, čaj, kavo, sokove ali druge napitke. Trajanje jemanja: 1-3 mesece. Pred uporabo je treba stekleničko pretresti. Priporočljivo je opraviti vsaj 2 kuri letno.

Rok uporabnosti: 1 leto.

Opozorilo: Čagin čaj je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 12 leta, nosečnice in dojenčke. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerekoli sestavine.

Proizvajalec: OOO Magia Trav, Altaj, Rusija

Čagin čaj 250ml

  • Koda izdelka 4
  • Razpoložljivost: 2
  • 47.50€

  • Cena: 47.50€

Podobni izdelki

Elevterokok kapljice

Elevterokok kapljice

Imenovan tudi hudičev grm – sibirski ŽEN-ŠEN je iz družine bršljanovk in raste na predelih JV Sibiri..

16.90€ Cena: 16.90€

Olje sibirske cedre 100ml

Olje sibirske cedre 100ml

Olje sibirske cedre z Altaja se proizvaja z hladnim stiskanjem iz cedrinih orehov , kateri so nabran..

19.80€ Cena: 19.80€

Mumio ali Shilajit

Mumio ali Shilajit

Mumia ali Shilajit  je smola rjavo-črne barve s ostrim vonjem, katera se že več kot 3000 let u..

17.95€ Cena: 17.95€

Tags: Čagin čaj 250ml