• Olje sibirske cedre 100ml

Olje sibirske cedre z Altaja se proizvaja z hladnim stiskanjem iz cedrinih orehov , kateri so nabrani na odročnih območjih sibirske tajge. Drevo sibirske cedre raste v izjemno čistem okolju in doseže starost med 300-500 let, ter je visoko do 40m. Semena v storžkih katerih lahko drevo cedre proizvede do 1 tone na leto, so glavni vir prehrane tamkajšnjih prebivalcem in živalim.

Znano je, da je sibirska cedra energijsko drevo saj je prevodnik kozmične energije 7,8 Hz  kar pomeni, da kadar pride človek v stik z cedro ali pa uživa njene produkte (olje,uživa oreščke ali je zgolj z drevesom v stiku) steče med njima energija, katera ustvari sinhronizacijo na celičnem nivoju. Tako je pojasnjen efekt samodravljenja z pomočjo sibirske cedre.

Olje je sibirske cedre je obogateno z vitaminom E( vsebuje ga cca 5x več kot oljčno olje), ter ostalimi vitamini in minerali med drugimi ( železo,kalcij, kalij,baker,magnezij,jod,baker) ter Omega 3-6 maščobnimi kislinami , B-kompleksom in ostalimi antioksidanti.

Olje deluje na telo, kot antioksidant , pripomore pri dvigovanju ravni imunskega sistema,blagodejno deluje pri nekaterih kožnih boleznih, reproduktivnemu sistemu , lomljivih nohtih , zmanjšanju ravni »slabega holesterola v krvi«dober vpliv ima tudi na prebavni trakt, ter vpliva na ohranjanje vitalnosti telesa.


Uporaba: 1-2 čajni žlički , 2-3 x dnevno cca 30min pred obrokom. Priporočena je uporaba olja z leseno žličko.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Lahko vsebuje sledi orehov in sezamovih semen. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Primerno za dieto brez glutena. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katerokoli sestavino.

Proizvajalec: OOO Specialist, Altaj, Rusija

Olje sibirske cedre 100ml

  • Koda izdelka 4
  • Razpoložljivost: 3
  • 19.80€

  • Cena: 19.80€

Podobni izdelki

Bajkalska čepica tinktura 50ml

Bajkalska čepica tinktura 50ml

Pri tem izdelku dobite 1€ količinskega popusta na kos, v kolikor vzamete dva enaka ali različna izde..

12.50€ Cena: 12.50€

Jerebika tinktura 50ml

Jerebika tinktura 50ml

Pri tem izdelku dobite 1€ količinskega popusta na kos, v kolikor vzamete dva enaka ali različna izde..

12.50€ Cena: 12.50€

Čagin čaj 250ml

Čagin čaj 250ml

Čaj Čage vsebuje 95% potrebnih  mineralov in vitaminov za človeško telo, kateri dobrodejno de..

47.50€ Cena: 47.50€

Tags: Olje sibirske cedre 100ml