• Japonska meta kapljice 30ml
Pri tem izdelku dobite 2€ količinskega popusta na kos, v kolikor vzamete dva enaka ali različna izdelka!

Je čista raztopina z vonjem mete, katera ima aromatičen, hladilen in močan okus. Olje se pridobiva iz posebne sorte japonske mete, katera raste na vulkanskih tleh in je 7 x večja in močnejša kot poznana porova meta.

Uporabljamo jo tako da 1-2 kapljici vtremo v dlan nato jo inhaliramo, vtremo za vrat, na sence, na stopala. Delovati začne takoj, občutek pa nas spremlja še kakšni 1-2 uri. Lahko jo uporabimo tudi v savnah, kopelih, pri težkih utrujenih nogah si lahko pripravimo kopel z dodatkom kapljic japonske mete, s katerimi dosežemo poživljajoč občutek. Kapljice lahko uporabljamo pri raznih inhalacijah pri prehladih ipd.. V vročem vremenu jo uporabimo za prijetno ohladitev. Piki insektov, naj bodo še tako srbeči, jih omilimo z kapljico japonske mete, zelo dobro pa se uporabi tudi v kombinaciji s šamponom, saj prijetno deluje in sprosti glavo, ter lasišče.


Uporaba, namen :dobro počutje, sprostitev po stresih, sprostitev po večjih telesnih naporih, okrepitev duha in telesa, pri prehladi, deluje kot antiseptik. Proizvajalec : Amosvital Pharma- und Nahrungsmittel Gmbh, Köln , Nemčija Rok uporabe : odtisnjen na embalaž

Sestava : 100% naravna Japonska meta Količina: 30ml

Japonska meta kapljice 30ml

  • 30.00€

  • Cena: 30.00€

Podobni izdelki

Japonska meta kapljice

Japonska meta kapljice

Pri tem izdelku dobite 1€ količinskega popusta na kos, v kolikor vzamete dva enaka ali različna izde..

12.50€ Cena: 12.50€

Olje Rakitovca z Resastim Bradovcem

Olje Rakitovca z Resastim Bradovcem

Hericium erinaceus (RESASTI BRADOVEC) je goba bele barve katera postopoma spremeni barvo v sve..

16.90€ Cena: 16.90€

Tags: Japonska meta 30ml