• Olje Rakitovca z Resastim Bradovcem

Hericium erinaceus (RESASTI BRADOVEC) je goba bele barve katera postopoma spremeni barvo v svetlo rjavo. Hericium erinaceus se uporablja pri fizični izčrpanosti, vnetjih in želodčnih težavah. Vsebuje veliko beljakovin, ki predstavlja do 31,7% njegove suhe mase, pa tudi visoko vsebnost fosforja, kalija in nizke vsebnosti natrija. Vsebuje tudi aminokisline, kot tudi polipeptide in polisaharide. V kombinaciji z oljem rakitovca izboljša regeneracijo tkiv. Pozitivno vpliva na delovanje debelega črevesa, želodčne sluznice, želodca in ostale peristaltike.


Pakiranje: 17,6g/60 kapsul po 200 mg


Vsebina ene kapsule: vsebuje 200 mg mešanice 100% čiste liofilizirane gobe resastega bradovca (Hericium erinaceus) v prahu  in 100% čistega olja rakitovca brez dodatkov (od tega 52,5 mg ß-glukanov). Ovoj kapsule: želatina.

 

Način uporabe in  priporočeni odmerek: 1 kapsula dvakrat na dan pred obrokom 1 do 3 mesece. Celotno kapsulo pogoltnite in spite z kozarcem vode, ali jo odprite in iztresite vsebino v obrok ali vodo. Primeren za dolgotrajno uporabo.

 

Opozorilo: Resasti bradovec je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke do 3. leta starosti. Hranite izven dosega otrok. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja. Shranjujte na suhem mestu s temperaturo do 25 ° C. Uporabite takoj po odstranitvi iz ovoja kapsule. Primerno za dieto brez glutena, nosečnice in doječe matere. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Proizvajalec: TEREZIA COMPANY, Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4 – Michle

Olje Rakitovca z Resastim Bradovcem

  • Koda izdelka 4
  • Razpoložljivost: 3
  • 16.90€

  • Cena: 16.90€

Podobni izdelki

Jerebika tinktura 50ml

Jerebika tinktura 50ml

Pri tem izdelku dobite 1€ količinskega popusta na kos, v kolikor vzamete dva enaka ali različna izde..

12.50€ Cena: 12.50€

Japonska meta kapljice

Japonska meta kapljice

Pri tem izdelku dobite 1€ količinskega popusta na kos, v kolikor vzamete dva enaka ali različna izde..

12.50€ Cena: 12.50€

Japonska meta kapljice 30ml

Japonska meta kapljice 30ml

Pri tem izdelku dobite 2€ količinskega popusta na kos, v kolikor vzamete dva enaka ali različna izde..

30.00€ Cena: 30.00€

Tags: Olje Rakitovca z Resastim Bradovcem